Schrijfzin

Klantenservice

Voor alles is een oplossing te schrijven

Waar kan ik je mee helpen?

Bestellen

Wil je iets weten over bestellen of inloggen?

Bij het afrekenen wordt er een nieuw account voor je aangemaakt. Na succesvolle betaling ontvang je een mail met daarin jouw gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord zodat je kunt inloggen.

Als je al een account hebt kun je uiteraard ook inloggen, dit kan tijdens het bestellen.

De door jou gekochte trainingen vind je door in te loggen met de gegevens zoals die naar je gemaild zijn. Vervolgens klik je rechts bovenin op ‘Mijn trainingen‘. Het kan een paar seconden duren voordat jouw trainingen zichtbaar zijn.
Indien je problemen ondervind met het inloggen op Schrijfzin.com wordt dit vaak veroorzaakt door ‘Cookies’. Het beste kun je deze opschonen. Hoe je dit kunt doen is afhankelijk van jouw ‘device’. Hier vind je een uitgebreide handleiding.

Betaling

Alle vragen over facturen, betalingen, etc

Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je de bijbehorende factuur middels de bevestingsmail.

Je kunt al jouw facturen ook terug vinden onder ‘Mijn account‘.

De door jou gekochte trainingen vind je door in te loggen met de gegevens zoals die naar je gemaild zijn. Vervolgens klik je rechts bovenin op ‘Mijn trainingen‘ (op mobiel helemaal onderaan). Het kan een paar seconden duren voordat jouw trainingen zichtbaar zijn.

Producten

Hulp bij de strippenkaart of Blogzinnig nodig?

Zodra je de strippenkaart hebt aangeschaft kun je jouw teksten naar mij mailen. De teksten zijn relatief korte artikelen, te denken aan een blog, een brief, een persbericht, een nieuwsbrief. Gemiddeld 2 A4-tjes (FUP).

Om het simpel te houden heb ik een excel-file waarin ik per klant bij houd wie waaraan strippen heeft verbruikt. Op verzoek kan ik je laten weten hoeveel strippen je nog te besteden hebt.

Het bloggenootschap op Blogzinnig.nl is er voor alle ondernemende vrouwen die zich persoonlijk en professioneel willen blijven ontwikkelen.

Als auteur voor Blogzinnig verschijnen jouw verhalen uit de praktijk, expertise en persoonlijke leven op het blogplatform. Want de onderwerpen om over te bloggen liggen op straat en in je bedrijf.

Door al die verhalen in de puurste vorm te delen, leren we van elkaar. Blogzinnig inspireert, verbindt, ontwikkelt en verwondert.

Stel je vraag

Stuur de klantenservice een bericht met je vraag.

Stuur de klantenservice een bericht, stel je vraag en uiteraard ontvang je zo snel mogelijk reactie.

0
    0
    Jouw schrijfmand
    Jouw schrijfmand is leeg

    Schrijf me

    Schrijf me