Schrijfzin

BLOG
Zinnig & Zuiver

Wil je wel bloggen, maar is er nog iets dat je tegenhoudt? Je perfectionisme misschien? Die interne criticus? Angst voor zichtbaarheid? Of de reacties van anderen? Heb je nog geen idee waarover je kunt bloggen?

In mijn boek BLOG Zinnig & Zuiver deel ik al mijn kennis over bloggen, ik zet de blogknop bij jou aan en help je met afscheid nemen van je eventuele belemmeringen om te bloggen en zichtbaar te worden.

Ik leer je in dit boek om te schrijven vanuit je hoofd én je hart, zodat je vanuit je authenticiteit en geloofwaardigheid interessant bent voor je lezers.

Elfjes bestaan

‘Elfjes bestaan’ is mijn eerste kinderboek met prachtige illustraties van Maureen Hennep. Het is een voorleesboek voor kinderen van 0 tot 5 jaar én voor basisschoolkinderen om lekker zelf te lezen en te kijken.

Het boek combineert de magische elfjes die we kennen uit de mythologie met de elfjesdichtvorm (bestaande uit 11 woorden). Ze zijn fijngevoelig, lief, ritmisch en klein. Toch vertelt één elfje al een heel verhaal.

De bijpassende illustraties maken de verhaaltjes nog rijker. De combinatie is zo krachtig, omdat zowel de visuele als auditieve zintuigen van jonge kinderen worden geprikkeld. 

Ik pleit ervoor om kinderen al voor te lezen vanaf de geboorte, omdat dit zo goed is voor het taalbegrip, de woordenschat en het leesplezier. 

Etalage boekwinkel

Natuurlijk help ik mijn klanten (die ik heb gecoacht met hun boek of waarvan ik de eindredactie heb verzorgd) met hun boekpromotie. Ik zet ze in de etalage van mijn winkel, zodat jij ze rechtstreeks bij de auteur of uitgeverij kunt bestellen.

0
    0
    Jouw schrijfmand
    Jouw schrijfmand is leeg

    Schrijf me