Schrijfzin

Schrijfzin
Ik besloot dat ik de rest van mijn werkende leven vooral lezend en schrijvend wil doorbrengen. En andere mensen hierin wil begeleiden. Ik opende in februari 2014 de deuren van mijn eigen onderneming: Schrijfzin

Het ondernemerschap

Ik geef schrijftrainingen, ik coach mensen 1-op-1 met het schrijven van hun boek of andere vraagstukken. Ik werk als eindredacteur en ik ben hoofdredacteur van 2 blogplatformen: Blogzinnig.nl en Spanjeliefhebbers.nl.

 

Purewebsites

In 2015 startte ik met de websitetak van mijn bedrijf: Purewebsites.nl. Dit run ik samen met mijn man; hij is de fotograaf en webdesigner, ik de tekstschrijver en content manager. Een perfecte combinatie en zo hebben we al veel mooie websites voor onze klanten mogen bouwen.

Spanjeliefhebber Wij zijn smoorverliefd op Spanje, gaan er ieder jaar heen en willen er t.z.t. gaan wonen, dus wij hebben ook nog het blogplatform Spanjeliefhebbers samen opgezet. Zijn foto’s en mijn blogs vormen een inspiratie voor velen. Bloggen en levensverhalen Waar ik het meest blij van word is om anderen te leren bloggen en ze hierin te zien groeien. Verder houd ik van levensverhalen, romans of autobiografieën. Coachees die ik daarin mag begeleiden zijn een cadeau voor mijn ziel.   Boeken schrijven Ja, natuurlijk schrijf ik zelf ook boeken. In januari 2021 verschijnt mijn eerste kinderboek ‘Elfjes bestaan’ en het volgende kinderboek zit al in de pen. Ook schrijf ik momenteel aan mijn autobiografie ‘Mijn leven na de dood’, een pittig en helend schrijfproces.
0
    0
    Jouw schrijfmand
    Jouw schrijfmand is leeg

    Schrijf me