Schrijfzin membership 2020
Schrijftijd, Masterclasses, blogplatform en netwerk

Wat zijn jouw schrijfplannen voor dit jaar?
Heb je die wel degelijk, maar weet je nog niet hoe je het kunt aanpakken?
Hoe je die schrijftijd gaat reserveren?
Of je die schrijfflow wel kunt vasthouden?

Heb je de workshop Blogzin al eens bij mij gevolgd of heb ik jou gecoacht?

Laat mij je helpen door lid te worden van mijn schrijfcommunity. In 2018 en 2019 is dit al een enorm succes gebleken. Lees maar.
Stacks Image 7697
“Als ondernemer kun je niet zonder netwerk. Wanneer je intekent voor het Schrijfzin membership van Marije stap je in een krachtig vrouwelijk netwerk, krijg je inspirerende Masterclasses over schrijven en ondernemen en leer je bloggen als de beste. Jouw blogs komen op het mooie blogplatform Blogzinnig, waarmee je meteen een mooi bereik hebt. Niet aarzelen om je aan te melden, gewoon doen!”

Susan van der Beek
Auteur Hartmama en systemisch coach

www.susanvanderbeek.nl

Wat houdt het Schrijfzin membership in?

 • Je schrijft je in t/m juni 2020. Het commitment is belangrijk om een schrijfritme te ontwikkelen en de andere members beter te leren kennen.
 • Iedere maand heb je een live schrijfdag voor jezelf op een heerlijke locatie. Iedere maand dus gegarandeerd focus op jouw ondernemersteksten.
 • Onder de bezielende leiding van jouw persoonlijke schrijfcoach. Ik help je op weg, ik beantwoord jouw vragen, ik lees met je mee en ik geef je oneindig veel inspiratie en tips.
 • Met leuke, inspirerende vrouwen, allemaal ondernemers. Variërend van coaches tot winkeleigenaren, van boekhouders tot psychologen. Een waardevol netwerk voor jouw persoonlijke ontwikkeling en onderneming – we zijn elkaars grootste ambassadeurs.
 • Je wordt de vast auteur voor het succesvolle platform BLOGZINNIG. Je kunt iedere week een blog aanleveren dat wordt gepubliceerd op BLOGZINNIG en zorgt voor een veel groter bereik dan je eigen website én voor zichtbaarheid natuurlijk.
 • Een besloten Facebookgroep waarin we alles met elkaar (de bloggers) kunnen delen. Over onze worstelingen en onzekerheden, onze successen en uitdagingen. We helpen elkaar in ons ondernemerschap. In de Facebookgroep deel ik regelmatig leuke schrijfoefeningen en inspirerende opdrachten, om jou scherp te houden.
 • Iedere maand een Masterclass, want tijdens iedere live schrijfdag geef ik ’s middags een Masterclass om jouw schrijfvaardigheden te verbeteren.

€ 75,- per maand (ex btw)
inclusief schrijfboekje, lesmaterialen, koffie, thee, lekkers, fruit tijdens de live dagen


Stacks Image 7684

Programma van de schrijfdagen:

10:00 uur: Ochtend schrijftijd voor jouw eigen teksten. Waar jij aan wilt werken: je manuscript, een nieuwsbrief, een training uitwerken, je e-book, blogs, enz. Schrijftijd waar je thuis en/of op kantoor vaak niet aan toekomt. Als jouw persoonlijke schrijfcoach ben ik aanwezig voor feedback, sparren, een liefdevol duwtje in de rug.

12:30 uur: We lunchen een uurtje; je neemt je eigen lunch mee. Er is een koelkast, servies en fornuis aanwezig. Ik zorg de hele dag voor koffie/thee, fruit en lekkers.

13:30: Masterclass. Dit zijn verdiepende trainingen m.b.t. jouw schrijfvaardigheden en onderneming. Precies wat jij nodig hebt om alert te blijven op je ondernemersteksten en de juiste schrijfflow. Je gaat altijd vol inspiratie en met een stapel blogs weer naar huis.

16:30 uur: Afronding en napraten.

Stacks Image 7716
“Vanaf je aanmelding bij de schrijfzin member groep voel je dat je op de juiste plek zit. Voor de juiste ondersteuning, schrijftijd en persoonlijke ontwikkeling kom je in een warm bad. Een groep ondernemende vrouwen die elkaar helpt om tot een hoger niveau te stijgen met de fantastische coaching en training van Marije."

Monique van der Most
Stylingcoach & eigenaar kledingzaak

www.inmocasa.nl

Datum
Onderwerp Masterclass
10 januari
Blogkalender en schrijfritme voor jouw business
7 februariCreatief & perspectief schrijven
6 maartDe beste evergreen blogs voor jouw business
3 april
Durf persoonlijke en kwetsbare blogs te schrijven
15 mei
Google-slim schrijven voor een hoger bereik
5 juni
Reisblogs schrijven met je zintuigen

Extra's:

 • Je krijgt een prachtig schrijfboekje van mij cadeau
 • Mis je een keer een Schrijfzin memberdag? Ik plan een inhaaldag in juni via datumprikker
 • Als Schrijfzin member krijg je 20% korting op mijn andere trainingen in 2020

Stacks Image 7723
“Ik schrijf graag en veel voor mijn bedrijf en zocht manieren om de overstap te maken van zakelijke blogs naar meer persoonlijke blogs, die wel een zakelijke tint hebben. De verschillende masterclasses hebben me dat geleerd, op heel veel facetten. En dat niet alleen, ik ben er ook persoonlijk door gegroeid. De hulp onderling tijdens de meetups en de FaceBookgroep, met o.a. meedenken en het meeleven, zijn zeer waardevol."

Willy Sietsma
Coach-counselor, trainer Kies voor jezelf bij narcisme

www.willysietsma.nl

Nog even samengevat wat het Schrijfzin membership inhoudt:

 • Iedere maand schrijftijd en schrijffocus onder mijn begeleiding
 • Iedere maand een Masterclass
 • Vaste auteur voor BLOGZINNIG
 • In verbinding met jouw persoonlijke schrijfcoach
 • Waardevolle ontmoetingen met de andere members (ook allemaal prachtige ondernemers)
 • Veilige, besloten Facebookgroep
 • Oneindig veel schrijfinspiratie en -motivatie, zodat jouw teksten voor je gaan werken

Locatie
Graanmaalderij
Middelblok 2, Gouderak

Stacks Image 7688

Alleen auteur worden op BLOGZINNIG?