Auteur voor BLOGZINNIG
Heb je de workshop Blogzin al eens bij mij gevolgd of heb ik jou gecoacht? Dan ben je van harte welkom om de vaste auteur te worden van het succesvolle platform BLOGZINNIG. Samen met ruim 30 andere ondernemers kun je wekelijks jouw blogs plaatsen, zodat je een veel groter bereik hebt dan via je eigen website. Jouw blogs gaan echt voor je werken.

Met de auteurs voor BLOGZINNIG komen we samen in een besloten Facebookgroep waar we al onze ondernemersperikelen met elkaar delen, elkaar supporter en ik natuurlijk inspirerende schrijfopdrachten en feedback deel.

Blogzinnig is al 2,5 jaar een enorm succes gebleken. Lees maar.
Stacks Image 7697
“Als ondernemer kun je niet zonder netwerk. Wanneer je intekent voor BLOGZINNIG, het platform van Marije, stap je in een krachtig vrouwelijk netwerk, krijg je inspirerende oefeningen en opdrachten over schrijven en ondernemen en leer je bloggen als de beste. Jouw blogs komen op het mooie blogplatform BLOGZINNIG, waarmee je meteen een mooi bereik hebt. Niet aarzelen om je aan te melden, gewoon doen!”

Susan van der Beek
Auteur Hartmama en systemisch coach

www.susanvanderbeek.nl

Wat houdt het auteurschap voor BLOGZINNIG in?

  • Je schrijft je in t/m december 2020. Het commitment is belangrijk om een schrijfritme te ontwikkelen en de andere bloggers beter te leren kennen.
  • Je wordt de vast auteur voor het succesvolle platform BLOGZINNIG. Je kunt iedere week een blog aanleveren dat wordt gepubliceerd op BLOGZINNIG en zorgt voor een veel groter bereik dan je eigen website én voor zichtbaarheid natuurlijk.
  • Onder de bezielende leiding van jouw persoonlijke schrijfcoach. Ik help je op weg, ik beantwoord jouw vragen, ik lees met je mee en ik geef je oneindig veel inspiratie en tips.
  • Met leuke, inspirerende vrouwen, allemaal ondernemers. Variërend van coaches tot winkeleigenaren, van boekhouders tot psychologen. Een waardevol netwerk voor jouw persoonlijke ontwikkeling en onderneming – we zijn elkaars grootste ambassadeurs.
  • Een besloten Facebookgroep waarin we alles met elkaar kunnen delen. Over onze worstelingen en onzekerheden, onze successen en uitdagingen. We helpen elkaar in ons ondernemerschap. In de Facebookgroep deel ik regelmatig leuke schrijfoefeningen en inspirerende opdrachten, om jou scherp te houden.

€ 25,- per maand (ex btw)


Stacks Image 7684

Stacks Image 7716
“Vanaf je aanmelding bij de BLOGZINNIG-groep voel je dat je op de juiste plek zit. Voor de juiste ondersteuning, schrijftijd en persoonlijke ontwikkeling kom je in een warm bad. Een groep ondernemende vrouwen die elkaar helpt om tot een hoger niveau te stijgen met de fantastische coaching en training van Marije."

Monique van der Most
Stylingcoach & eigenaar kledingzaak

www.inmocasa.nl


Stacks Image 7723
“Ik schrijf graag en veel voor mijn bedrijf en zocht manieren om de overstap te maken van zakelijke blogs naar meer persoonlijke blogs, die wel een zakelijke tint hebben. De verschillende lessen en tips van Marije hebben me dat geleerd, op heel veel facetten. En dat niet alleen, ik ben er ook persoonlijk door gegroeid. De hulp onderling in de Facebookgroep, met o.a. meedenken en het meeleven, zijn zeer waardevol."

Willy Sietsma
Coach-counselor, trainer Kies voor jezelf bij narcisme

www.willysietsma.nl

Nog even samengevat wat het auteurschap inhoudt:

  • Vaste auteur voor BLOGZINNIG
  • In verbinding met jouw persoonlijke schrijfcoach
  • Waardevolle ontmoetingen met de andere bloggers (ook allemaal prachtige ondernemers)
  • Veilige, besloten Facebookgroep
  • Oneindig veel schrijfinspiratie en -motivatie, zodat jouw teksten voor je gaan werken