Workshop Schrijfzand
Wil jij weten welke schrijfstijl bij jou past? Verlang je ernaar om meer te schrijven en wil je je lezers echt boeien? Wil jij gemakkelijker en moeitelozer leren schrijven? Tijdens deze workshop leer je te variëren met schrijfstijlen en zet je al je zintuigen in.

Om te ontdekken welke schrijfstijl het beste bij jou past, oefen je tijdens deze workshop verschillende stijlen: reflectief schrijven, creatief schrijven, zintuiglijk schrijven en vrij schrijven.

Aan zee is een perfecte plek om dit te oefenen, want daar staan je zintuigen wijd open. Je huid wordt geprikkeld door de zon en de buitenlucht, geuren en smaken zijn sterk. Ook jij bent in staat om hier woorden aan te geven en te delen met anderen. In een veilige ongedwongen sfeer. Je zult versteld staan van wat jij in je hebt.

Aan de hand van schrijfopdrachten en NLP-oefeningen word je bewust van jouw unieke schrijfstijl zodat je het zelfvertrouwen krijgt om hiermee naar buiten te treden d.m.v. publicaties. Voor je werk, voor blogs, je website, social media, enz.

Deze doelgerichte en relaxte workshop vindt buiten plaats, aan zee.


LOADING

€ 197,- (ex btw)
inclusief lesmateriaal, schrijfboekje, lunch, koffie en thee


Na deze workshop:
  • zit je in een enorme schrijfflow; je bent niet meer te stoppen
  • heb jij jouw eigen, unieke schrijfstijl ontdekt en stromen de woorden voortaan uit je pen
  • beheers je verschillende schrijfmethoden die je doelgericht kunt inzetten voor bijv. wervende teksten
  • kun jij met weinig woorden duiden wat er in jou leeft zodat jouw teksten eerlijk, pakkend en raak zijn
  • maak jij in je verhalen gebruik van verschillende zintuigen zodat je een breed lezerspubliek bereikt
  • schrijf je op een beeldende en boeiende manier waardoor jouw schrijfsels inspireren
  • ben je helemaal relaxed en ontspannen doordat je de hele dag hebt geschreven in de buitenlucht

Locatie
Beachclub Titus
Strand Zuid 12, Den Haag-Kijkduin

Stacks Image 1824

Hoelang is het geleden dat je met je blote voeten in de zee stond te schrijven? Misschien heb je het zelfs nooit gedaan. Ik kan je absoluut aanraden om een dag met Marije aan zee te zijn en je te laten verrassen, jezelf laten overspoelen met een vloedgolf aan inspiratie en zelfs al geschreven blogs of andere teksten. Wat een gave dag, werken aan zee doet iets met je en de gave en gastvrijheid van Marije nog veel en veel meer. Een absolute aanrader!!
Anne-Lies Smal
'Schrijfzand'. Weet je wat het is? Soms is er niks meer dan dit. De wind in mijn haar, de rust in mijn kont, witte zeiltjes aan de einder. Alles is gedempt: het gillen van het kind, de stemmen op het strand, de golfslag. Zo zit ik hier bovenaan de houten trap. Ik kijk over alles uit. De zon op mijn rug. Weet je wat het is? Soms is er niks meer dan dit. En is het helemaal goed.
Saskia Engels
Het was een heerlijke dag! Super locatie, warm weer, fijne mensen, echt geweldige accessoires en top begeleiding. Wat komt er toch veel uit ieders pen vloeien. Aanrader!
Astrid Kies
Weer een fantastische training gehad. Oefenen met schrijfstijlen. Mooie ontdekkingen doen. Zo verrassend. Zintuigen op scherp. Smaakt naar meer.
Marja Greve

Ontdek jouw schrijfstijl