Schrijflente
Houd je van spelen met taal? Wil je creatieve schrijfvormen leren? Weet je hoe je kunt schrijven vanuit je hart? Zodat je teksten schrijft die raken?

Tijdens deze korte workshop maak je aan de hand van intuïtieve schrijfoefeningen kennis met creatief schrijven. Je ervaart het effect van spelen met taal. Je leert om woorden te geven aan wat er in je hoofd en hart speelt. Je komt meer te weten over creatieve schrijfmethoden zoals het maken van een woordgedicht, een haiku, een ronddeel en een elfje.


LOADING

€ 127,- (ex btw)
inclusief creatieve materialen, schrijfboekje, koffie en thee


Na deze workshop:
  • is de schrijfzin bij jou aangewakkerd
  • beheers je verschillende creatieve schrijfmethoden
  • kun jij met weinig woorden duiden wat er in jou leeft
  • maak jij diverse dichtvormen op een vloeiende en boeiende manier
  • schrijf je pakkende teksten die raken
  • kun je creatief met tekst, beeld en fijne schrijfmaterialen omgaan
  • heb jij een aantal zelfgemaakte en persoonlijk geschreven woordcadeaus gereed, om aan een ander te geven of te publiceren

Locatie
Beachclub Titus
Strand Zuid 12, Den Haag-Kijkduin

Stacks Image 6570

Marije heeft ons geïntroduceerd in de wereld van het schrijven. Op een losse, ogenschijnlijk makkelijke manier legt ze de voor mij wonderlijke wereld uit. Er zijn elfjes, sprintjes, ronddelen en woordgedichten. Het was een hele fijne dag met gelijkgestemden op een heerlijke plek aan zee. Bedankt Marije, ik heb veel geleerd, het was een goede dag.
Hannah de Graaf -van der Staaij
Wat een inzichten, wat een ontspannen sfeer, wat een leuke mensen! Ik heb veel geleerd en ik weet zeker dat er nu geen dag meer voorbij gaat zonder dat ik iets heb geschreven.
Barbara de Rouw


Workshop aan zee