Bloggen kun je leren
Wil jij leren bloggen?
Is er nog iets dat jou tegenhoudt om te bloggen?
Twijfel je of jouw blogs wel interessant zijn voor anderen om te lezen?
Weet je nog niet goed hoe je een blog op papier krijgt?
Of waar een blog aan behoort te voldoen?


Dan is dit de perfecte training voor jou. We nemen namelijk eerst afscheid van jouw beperkende overtuigingen m.b.t. het schrijven. We heffen alle schrijfblokkades en zelfcensuur op. Daarna ontdek en omarm je jouw authentieke schrijfstijl. En ik leer je waar het ideale blog aan voldoet, hoe je een blog opbouwt.

Kortom, ik geef je een heleboel schrijftips om het bloggen snel en eenvoudig onder de knie te krijgen. Zo ontdek je dat de onderwerpen voor jouw blogs op straat liggen en dat er voor ieder blog een lezerspubliek is.

Ik leer je om verhalen te vertellen, op papier, vanuit jouw expertise, je bedrijf en authenticiteit. Want weet je dat het allemaal al aanwezig is in jou? Praktische schrijftips helpen je om je eerste blogs ook echt te schrijven. Het resultaat is verbluffend!
Je raakt geïnspireerd door de mede-cursisten en schrijfthema’s, waardoor je zelf een hele lijst met blogonderwerpen verzamelt. Ook ontdek je dat bloggen niet veel tijd hoeft te kosten als je schrijft vanuit je hart en het gestructureerd aanpakt.

€ 297,- (ex btw)
inclusief lesmateriaal, schrijfboekje, lunches, koffie en thee


Stacks Image 7693

Na deze training:
  • Heb jij afscheid genomen van zelfcensuur en je interne criticus
  • Heb jij jouw authentieke schrijfstijl ontdekt en omarmd
  • Kun jij aan de hand van slimme startzinnen je blog in maximaal 20 minuten schrijven
  • Weet je hoe je een blog opbouwt en waar het ideale blog aan moet voldoen
  • Kun jij bloggen over je ervaringen, klanten en expertise
  • Heb je een inspirerende lijst met potentiële blogonderwerpen, zodat jij voorlopig voort kunt
  • Heb je minimaal 6 blogs gereed die je direct kunt publiceren


Trainingslocatie
Graanmaalderij
Middelblok 2, Gouderak

Stacks Image 7701

Stacks Image 7652
Eva van Asperen
Kindercoach bij Joukie, Spel en Kind
www.joukie.nl

"Ik heb lang 'geworsteld' met het schrijven van een blog."
Vaak begon ik wel met het schrijven van een blog, stopte ik er vervolgens veel tijd in, maar bleef de (halve) blog op de stapel liggen om niet meer te gebruiken. Hardnekkige overtuigingen als 'straks is het niet goed genoeg', 'straks krijg ik een afwijzing' spelen bij mij een grote rol. Wat er vervolgens gebeurt bij het schrijven van een blog is dat ik blokkeer, te veel wil vertellen of zo ga corrigeren dat er geen verband meer in het verhaal zit. En ik dus uiteindelijk stop. De blogtraining heeft mij geholpen om (in eerste instantie) niet op de computer te bloggen, door de te schrijven en dicht bij mezelf te schrijven. Hierdoor blijf ik in een 'flow' zitten, zodat ik niet blokkeer. En ik merk dat hoe kwetsbaarder ik mezelf opstel, hoe meer mensen mijn blog waarderen!
Eva van Asperen

Stacks Image 7684
Corinne de Graaf
Persoonlijk begeleider bij rouw & verlies
www.rouwenmetcompassie.nl

"Door de blogtraining van Marije werd ik uitgedaagd om gewoon maar te schrijven zonder censuur, innerlijke criticus, zelfs zonder doorhalen."
Door fijne schrijfoefeningen en door het lezen van elkaars blogs, groeide mijn lol in schrijven én mijn zelfvertrouwen. Nog steeds als ik wat wil schrijven, helpt het mij om gewoon dóór te schrijven, mijn pen niet van het papier te halen. Dat voorkomt dat ik mijn kindjes met het badwater weggooi, of ze zelfs helemaal niet meer in bad stop. Daarvoor kon ik soms eindeloos haperen op de perfecte beginzin, nu blijkt die zichzelf te schrijven. Ook door het schrijven vanuit mijn zintuigen en buiten in de natuur, schrijf ik direct speelser en geïnspireerder; het haalt me uit mijn gedachten. Wat mij hielp in de training was de support van Marije, het enthousiasme. Dat maakt dat ik nu meer mijn eigen supporter ben.
Corinne de Graaf

Stacks Image 7662
Elma de Bruijn
Boekhouder

www.elmadebruijn.nl

"Marije weet je vertrouwen te geven om te schrijven uit je hart en nooit meer een writers block te hebben. Het lijkt zo simpel wat ze doet, maar het is oh zo krachtig."
Als ik weer een drempeltje ervaar, dan denk ik altijd even aan de training van Marije. Haar aanpak en tips komen dan weer direct bovendrijven. Het inspireert waardoor ik gemotiveerd door ga met mijn kennis en visie te delen met anderen. Het leuke is dat ik een paar tips, o.a. mijn eigen (schrijf)stijl, ook toepas voor andere zaken dan blogschrijven. Voor mij van onschatbare waarde.
Elma de Bruijn


Blog tweedaagse