Schrijfschool voor ondernemers
Wil jij schrijven vanuit je hart? Om jezelf en je bedrijf op authentieke, begrijpelijke en toegankelijke wijze te etaleren? Om daar woorden aan te geven, zodat het klopt bij wie jij bent, bij jouw gave? Kom dan naar de Schrijfschool. Een cadeautje aan jezelf. Jouw teksten gaan voor je werken.

Stacks Image 7707
Bernadette Hammenga
Loopbaancoach
www,hammengacoaching.nl

"Ik ben er wijzer van geworden, schrijf nu meer, heb er lol in en weet dat schrijven helpt, heelt, oplucht, leuk is en vooral veel plezier geeft."
Voordat ik de blogtraining bij Marije ging volgen, wist ik dat ik schrijven leuk vond. Dat was het. Ik had geen idee of iemand het interessant zou vinden wat ik zou schrijven, het ontbrak me aan lef en zelfvertrouwen op dat vlak.  Mijn eerste ontmoeting met Marije, in een totaal andere setting, inspireerde mij om meer aandacht te geven aan mijn zin in schrijven. Daarom schreef ik me in voor haar blogtraining. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk, leuke dames vergezelden me en bleken dezelfde onzekerheden te hebben. Marije heeft dit door haar professionele en positieve benadering helemaal weg kunnen nemen. De training was informatief, super leerzaam, stimulerend en inspirerend. En dat had absoluut met Marije haar aanpak te maken. En ook niet onbelangrijk: we hebben vreselijk gelachen (met elkaar, niet om elkaar) door de leuke opdrachten en onze hilarische schrijfstijl natuurlijk. 
Bernadette Hammenga

Stacks Image 7717
Nadine Schartz
Vrouwencoach
www.innerheart.nl

"Wow, wat een heerlijk 'flowende' dag heb ik gehad bij de schrijftraining van Marije. Had er heel veel zin in en het was nog zo veel leuker dan verwacht."
“Marije is een topper en heeft zoveel leuke werkvormen waar ze ons mee verblijdde. Niks de hele dag artikelen schrijven, maar korte, speelse oefeningen met een stroom aan inzichten en inspiratie. Echt gaaf! Toen ik thuis kwam ben ik meteen in de tuin gaan zitten met mijn laptop en heb ik een artikel geschreven. In nog geen 20 minuten! Als je inspiratie zoekt om te schrijven, steun en een expert dan 'moet' je deze training ook volgen!”
Nadine Schartz

Stacks Image 7729
Saskia van der Storm
Coach
www.storm-kracht.nl

"Schrijfzin. Dat is precies wat ik heb ontdekt na deze dag met jou op het strand. Voor mij de perfecte setting om te mogen laten zijn, dat wat zich aandient."
Jij die daar kernachtig en puur precies de juiste input voor gegeven hebt, waardoor ik nu weet; schrijven heeft zin, ik heb zin in schrijven. Mijn schrijfsels mogen er zijn. In ieder geval voor mijzelf. En het smaakt naar meer. Wat een waardevolle dag. Dank je wel.
Saskia van der Storm

Mijn coachlocatie:

Stacks Image 7664Het Nieuwe Kantoor (HNK)
Vasteland 78
Rotterdam


Mijn trainingslocaties:

Stacks Image 7772Graanmaalderij
Middelblok 2
Gouderak

Stacks Image 7774Koozie Rotterdam
Takstraat 51
Rotterdam (Noordereiland)

Stacks Image 7776Beachclub Titus
Zuiderstrand 12
Den Haag (Kijkduin)Schrijfschool