Teksten die raken
Als tekstschrijver en schrijfcoach dompel ik mij graag onder in jouw organisatie. Ik schrijf teksten vanuit verbinding, met jou, met de geïnterviewde, met je bedrijf. Waarom? Omdat ik de lezers wil raken. De teksten die ik voor jou schrijf of redigeer, geven een kriebel, een verlangen, een behoefte, een traan of een lach bij de lezer. Dan gebeurt er namelijk wat en komt jouw lezer in actie.
Dus ja, ik schrijf doelgericht en recht vanuit jouw (bedrijfs)hart. Als tekstschrijver, redacteur of content manager. Mijn grootste passie is interviewen. Ik kan goed luisteren en voer graag mooie gesprekken, om tot de kern komen. Om het vervolgens uit te werken in een prachtig artikel met pakkende citaten.

Kun je mijn hulp gebruiken? Neem dan
contact met me op. We bespreken samen wat ik voor je kan betekenen.

Stacks Image 7421

Eindredactie
van al je schrijfsels, via de voordelige strippenkaart

Stacks Image 7426

Webredactie
voor het schrijven en redigeren van jouw webteksten

Stacks Image 7431

Boekredactie
eindredactie en begeleiding van jouw manuscript, ebook of magazine


Als freelance tekstschrijver of schrijfcoach werk(te) ik o.a. voor:

Stacks Image 7537
Stacks Image 7540
Stacks Image 7544
Stacks Image 7547
Stacks Image 7523
Stacks Image 7526
Stacks Image 7516
Stacks Image 7519
Stacks Image 7509
Stacks Image 7512
Stacks Image 7502
Stacks Image 7505
Stacks Image 7495
Stacks Image 7498
Stacks Image 7488
Stacks Image 7491

Stacks Image 7558
Anne-Lies Smal
Bloei- en kleurcoach
www.bloei.biz


"Door volledig focus te geven aan mijn content en aandacht aan mijn woorden en die op waarde schatten, heb ik een enorme groei gemaakt."
Niet meer hapsnap, maar met een plan. Niet meer eenmalig, maar duurzame inzet van mijn woorden. Niet meer het wiel steeds opnieuw uitvinden, maar weten wat de volgende stap is. Hergebruik, recyclen van dat wat er is maakt werken met Marije fantastisch maar doet ook veel met jezelf. Je leert te zien dat je wat je creëert van grote waarde is. Dat doet er pas toe! Dat brengt de groei in het bedrijf, maar nog veel meer de beweging die je graag voelt en ziet bij je lezers, volgers en deelnemers.
Anne-Lies Smal
Stacks Image 7568
Joke Brons
Management assistent
ZF Services Nederland


"Sinds Marije is toegtreden tot ons redactieteam voor de klantennieuwsbrief, is er rust."
Marije neemt namelijk de grootste taak voor mij uit handen: het najagen van collega’s om teksten aan te leveren en daar waar nodig te redigeren in een artikel dat lekker wegleest. Het scheelt mij twee volle dagen werk die ik nu aan andere activiteiten kan besteden. Ik krijg alle artikelen voor de nieuwsbrief kant-en-klaar aangeleverd zodat ik het direct kan verwerken in de nieuwsbrieventool die we gebruiken. Marije is in dat opzicht voor mij een absolute aanwinst, ze ondersteunt, ze is een goede sparringspartner, heeft frisse ideeën en laat de schrijver in zijn/haar waarde. En dat alles maakt haar uniek in wat ze doet. Ik zou haar dan ook zonder bedenkingen aanbevelen aan anderen. Dank je wel Marije, fijn dat ik je in mijn team heb.
Joke Brons, ZF Services Nederland B.V.
Stacks Image 7575
Ingrid Smit
Trainer, coach
www.jeteamvoorelkaar.nl


"Niet alleen als mens, ook als professional is Marije in een woord geweldig."
Als je op zoek bent naar een deskundige, creatieve, punctuele, betrokken, bevlogen, enthousiaste en professionele tekstschrijver / redacteur / schrijfcoach, dan zou ik zeggen: je hebt haar gevonden. Ze heeft al meerdere opdrachten voor ons gedaan en haar werk is altijd goed, volledig en zorgvuldig en op tijd. Het is heerlijk om werk uit te besteden aan Marije omdat ze ons echt 'ontzorgt' met betrekking tot het schrijven van heel diverse teksten (website, lesmateriaal, nieuwsbrieven e.d.). Daarnaast heb ik ook een workshop van Marije gevolgd en dat was ook super. Inspirerend, waardevol, enthousiasmerend en persoonlijk. Net zoals Marije zelf.
Ingrid Smit, www.a2a.nl

Schrijfhulp voor: