Schrijfzin

Inspiratie voor 23 blogonderwerpen

Een van de lezers van mijn boek BLOG Zinnig & Zuiver appte me vanaf het strand van Málaga: ‘Tijdens de lunch jouw boek er weer bij gepakt, doorgelezen en inspiratie voor 23 blogonderwerpen! Hoe tof is dat?’ Ik vind het zo fijn dat dit het effect van mijn boek is. Dat ik zoveel mensen mag inspireren en aan het bloggen krijg. Als ik de recensies mag geloven…

‘Er is bij mij echt een stroom van blogideeën op gang gekomen tijdens en na het lezen van je boek. Heb er een hele lijst met onderwerpen bij. De boodschap dat mijn schrijfsels belangrijk en waardevol zijn, is goed doorgedrongen. Het voelde alsof je dat boek speciaal voor mij had geschreven… Heel fijn, zoals je ook jouw persoonlijke schrijfproces hebt beschreven. Het is altijd bemoedigend om te weten dat zelfs de grootste experts en ervaringsdeskundigen de worstelingen hebben doorgemaakt waar zovelen van ons doorheen gaan. Ontzettend blij dat jij dit hebt geschreven, en dat ik het nu heb gelezen, dankjewel!’

Petra van Witsen

‘Het boek voelt fijn aan en heeft een prettig formaat. Het leest lekker vlot weg en nodigde mij echt uit om verder te lezen. Toen ik het aan het lezen was, kreeg ik allerlei ideeën over wat ik nog meer met mijn blogs zou kunnen doen, dan ik nu al doe. Verder heeft dit boek mij inspiratie gegeven met heel concrete ideeën om blogs over te schrijven.

Waardevol vind ik ook dat Marije in dit boek niet alleen in gaat op de praktische kant van het schrijven van een blog, maar ook op de ‘psychische’ kant, ofwel: wat houdt me tegen om mijn blog te publiceren? Super waardevol, want een blog schrijven is al leuk, maar een blog werkelijk delen met de buitenwereld, is nog veel toffer. En Marije nodigt daar in dit boek echt tot uit. Een aanrader dus!’

Cindy Evers

‘Dit boek heb ik in razend tempo uitgelezen. Dat op zich zegt al wat, ik lees niet zo veel boeken meer de laatste tijd. Het boek geeft talloze tips over bloggen, over je ritme, technieken om blogs te schrijven met je kritische lezer op de achtergrond. Tips over de inhoud en het boek moedigt je aan. Schrijven is namelijk echt heel leuk. Met Marije’s tips wordt het zelfs nog leuker.’

Judith Hompe

Bloggen is leuk
Deze dames zijn er gelukkig al achter dat bloggen ontzettend leuk is om te doen. Dat het voldoening en zelfvertrouwen geeft om verhalen te delen. Dat je ongelooflijk blij wordt als je merkt dat je zoveel mensen inspireert en kunt helpen met jouw kennis en ervaring. De ondertitel van mijn boek is niet voor niets: Jij bent van onschatbare waarde.

Nu de zomer voorbij is, krijg ik allemaal leuke foto’s toegestuurd van lezers. En beeld zegt vaak meer dan woorden.

‘Wat een heerlijke zonnige zondagochtend in ons buitenverblijf. Ik lees het boek Blog zinnig & zuiver. Het is alsof Marije van den Bovenkamp recht voor me zit, met een kop koffie in de handen, als schrijfcoach of workshop trainer. Levendig schrijft ze haar lessen en tips op en laat niets achter. Geen cliffhanger gedoe (voor extra verkoop). Nee, je kan direct aan de slag met je blogs. Een heerlijk boek van een zalig mens.’

Elma de Bruijn

Waar kun je BLOG Zinnig & Zuiver bestellen?
Als schrijfcoach heb ik de eer dat ik al veel mensen heb mogen coachen met het schrijven van hun boek, of voor wie ik de eindredactie van het manuscript heb verzorgd. Zodoende heb ik mijn eigen Schrijfzin-boekwinkel. Cool hè. Daar vind je ook de hard copy én online versie van mijn boek. En wist je dat je na het bestellen van mijn boek 10% korting krijgt op de training Story & Blog voor ondernemers? Je bent dan namelijk echt niet meer te stoppen!

Auteur, schrijfcoach & eindredacteur

Ondernemer sinds 2014

Wat wordt jouw verhaal? Ik ben benieuwd welk verhaal jij wilt delen. En ik help je graag om samen te kijken naar de vorm, want dat kan op allerlei manieren: in een boek, in blogs en artikelen, in memoires, gedichten, korte verhalen, een dagboekvorm, brievenbundels of je websiteteksten.

www.schrijfzin.com

www.blogzinnig.nl

www.spanjeliefhebbers.nl

Het bericht Inspiratie voor 23 blogonderwerpen verscheen eerst op Blogzinnig.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw schrijfmand
    Jouw schrijfmand is leeg

    Schrijf me