Schrijfzin

Wil jij een boek schrijven?

Of ben je al een eind op weg?
Zit het verhaal al in je hoofd?
Ben je nog in de mijmerfase?

Of ben je al een eind op weg? Zit het verhaal al in je hoofd? Ben je nog in de mijmerfase?

Waar de meeste mensen mee worstelen is:

 • Hoe pak je het aan?

 • Waar vind je de tijd?

 • Hoe begin je?

 • Hoe vind je een schrijf​ritme?

 • Wat komt er allemaal bij kijken?

 • Hoe werkt de uitgevers​wereld?

 • Hoe zorg je voor boek​promotie?

Boekcoaching
Ik help jou met het vinden van schrijftijd, jouw ideale schrijfplek, jouw authentieke schrijfstijl, je schrijfplanning, de structuur en hoofdstukindeling, je achterflaptekst en synopsis, de publicatievorm, het uitgeeftraject, de proefdruk en natuurlijk met de inhoud en de eindredactie.

Hoe gaan we te werk?
De een heeft 4 coachsessies nodig, de ander 10, dat verschilt per persoon. Daarom betaal je gewoon per sessie van 1,5 uur: € 140,-. Dit is incusief het emailcontact (waarin ik jou ook voortdurend begeleid) dat we tussen onze afspraken door hebben.

Geen ellenlang programma of traject waar je aan vastzit. Jij bepaalt het ritme van onze afspraken, want iedereen doet er zo lang over als nodig is. Een boek schrijven is een intensief proces. Neem je tijd. Ik stem volledig op jou af. En ik wijs je de weg in schrijfland.

Coachlocatie
Het Nieuwe Kantoor (HNK)
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Als de locatie is gesloten door Covid-19, doen we de coachsessie bij jou of via Skype.

SCHRIJF HET VERHAAL DAT ALLEEN JIJ KUNT VERTELLEN

Maaike de Wilde
Maaike de WildeAuteur 'Insula'
Lees verder
“Marije is er in één workshop tijd in geslaagd mijn innerlijke schrijver uit een lange winterslaap te halen. Daarom sloot ik me aan bij haar bloggenootschap, waar we elkaar onder coachende begeleiding van Marije motiveren, inspireren en weten te raken. Met een lach en een traan met elkaar creëren. En dat levert zulke mooie en indrukwekkende schrijfsels op! Er is ruimte om te experimenteren, onderzoeken en creëren. Marije weet heel goed het proces van de schrijver aan te voelen en ziet direct de potentie. Ze legt op natuurlijke wijze verbinding met en tussen de mensen om haar heen. Inmiddels schrijf ik niet alleen blogs, maar ben ik al met mijn tweede boek bezig. Het is een ontdekkingsreis, waarbij Marije mij coacht en spiegelt. Als je op zoek bent naar een persoonlijke schrijfcoach die onvoorwaardelijk jouw innerlijke schrijver ziet en stimuleert, neem dan contact op met Marije!”
Anne-Lies Smal
Anne-Lies SmalAuteur 'Kleuren van Geluk'
Lees verder
“Voor een mooie, volgende stap in mijn bedrijf heb ik een intensief traject met Marije doorlopen. Ik heb stappen gezet, focus behouden en de ruis uit het leven gehaald. Nu ik op het next level ben heb ik mezelf het enorm fijne cadeau gedaan Marije maandelijks te betrekken en de maandelijkse schrijfstrategie te bepalen. Ik vind het magisch om met Marije te werken omdat ze het beste in de mens naar boven haalt zodat je ook de mooiste stappen in je bedrijf kunt zetten en daardoor optimaal van toegevoegde waarde zijn voor de ander.”
Elma de Bruijn
Elma de BruijnAuteur 'De illusie van geld'
Lees verder
"Marije is naast een vakvrouw een hartverwarmend mens. Ze stimuleert met groot enthousiasme je eigen stem te laten horen in wat je opschrijft. Een verademing voor mij dat ik het op mijn eigen wijze kan doen. Marije kijkt goed naar de mens en is creatief in wat ze aandraagt. Ze kijkt wat goed gaat en niet wat fout gaat, ook al corrigeert ze wat nodig is. Vanuit deze kracht heb ik de moed ontwikkeld om via het schrijven werkelijk te laten zien wat er in mij leeft. Mijn eigen visie te delen met anderen, op grotere schaal. Kwetsbaar en toch krachtig zijn. Marije, dank je wel voor je enorme gedrevenheid en je steun. Het helpt me iets ouds te overwinnen. Een gelukzalig gevoel levert het me op.”
Saskia Engels
Saskia EngelsAuteur 'Liefdeswerkplaats'
Lees verder
“Marije is een zeer ondersteunende en inspirerende schrijfcoach, die ook duidelijke feedback geeft die je verder helpt en richting geeft. Behalve een zakelijk oog ook een enorm gevoel voor de menselijke maat. Wil je meer schrijfzin en blogs schrijven die het verschil maken voor je bedrijf? Dan moet je bij Marije zijn.”
Previous
Next

Wat zeggen mijn klanten?

0
  0
  Jouw schrijfmand
  Jouw schrijfmand is leeg

  Schrijf me