Schrijfzin

WORD JIJ OOK AUTEUR VOOR BLOGZINNIG?

Blogger worden?
Heb je de blogtraining al eens bij mij gevolgd of heb ik jou gecoacht? Dan ben je van harte welkom om vaste auteur te worden voor mijn succesvolle platform Blogzinnig.

Met 30 andere ondernemers kun je een half jaar lang wekelijks jouw blogs plaatsen, zodat je een nieuwe en grote lezersdoelgroep bereikt; gemiddeld 10.000 bezoekers per maand. Jouw blogs gaan dan echt voor je werken, evenals jouw zichtbaarheid en expertstatus.

Blogzinnig-logo-03.1

Ondernemerschap
Als je besluit om ondernemer te worden, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ineens ben jij de directeur van je eigen bedrijf, dus jij bepaalt. Dat vind ik te gek, dat ik niemand verantwoording verschuldigd ben en dat ik alles kan doen op mijn eigen wijze in mijn eigen tijd.

Community
Toch komt er veel bij kijken. Ik volgde veel trainingen, webinars en challenges, maar vaak zag ik door de bomen het bos niet meer en deed ik maar wat. 

Totdat ik lid werd van een online platform en community voor vrouwelijke ondernemers. Toen dat platform ophield te bestaan, heb ik in 2018 zelf een bloggenootschap opgericht: Blogzinnig.

Het bloggenootschap
Met de auteurs voor Blogzinnig komen we samen in een besloten Facebookgroep waar we met elkaar sparren en ik veel schrijfinspiratie deel. We zijn elkaars ambassadeur en we helpen elkaar.

Wat houdt het auteurschap voor Blogzinnig in?

Prijs per maand € 25,-

Het bloggenootschap is een waardevol netwerk van prachtige ondernemende vrouwen.

Hoe bevalt het de bloggers?

Monique van der Most
Monique van der MostKleur- en stylingcoach, eigenaar damesmodezaak
Lees verder
“Vanaf je aanmelding bij het bloggenootschap voel je dat je op de juiste plek zit. Voor de juiste ondersteuning, schrijftijd en persoonlijke ontwikkeling kom je in een warm bad. Een groep ondernemende vrouwen die elkaar helpt om tot een hoger niveau te stijgen met de fantastische coaching van Marije."
Willy Sietsma
Willy SietsmaCoach-counselor, trainer Kies voor jezelf bij narcisme
Lees verder
“Ik schrijf graag en veel voor mijn bedrijf en zocht manieren om de overstap te maken van zakelijke blogs naar meer persoonlijke blogs, die wel een zakelijke tint hebben. De verschillende lessen en tips van Marije hebben me dat geleerd, op heel veel facetten. En dat niet alleen, ik ben er ook persoonlijk door gegroeid. De hulp onderling in de Facebookgroep, met o.a. meedenken en het meeleven, zijn zeer waardevol."
Maria Voskuilen
Maria VoskuilenVitaliteitpsycholoog
Lees verder
“Ik kijk dankbaar naar het bloggenootschap. Ik zie mezelf meedeinen op het ritme van de stroom. De verrassend, creatieve stroom in mij en de liefdevolle, warme en zakelijke stroom buiten mij. Een wonderbaarlijke combinatie die leidt tot een prachtig en krachtig effect.”
Jellie Pijpers
Jellie PijpersAuteur, inkoopfilosoof
Lees verder
“Schrijfzin heeft mij geleerd mijn vrouwelijke energie serieus te nemen en ernaar te handelen in mijn onderneming en persoonlijke leven.”
Previous
Next

Word jij ook auteur voor Blogzinnig?

Prijs per maand € 25,-

0
    0
    Jouw schrijfmand
    Jouw schrijfmand is leeg

    Schrijf me